DNS Servers (Nameservers)

Wanneer u een webhosting pakket heeft kunt u probleemloos gebruik maken van onze standaard nameservers. (Deze zijn standaard geconfigureerd.)

Onze standaard nameservers zijn:

• ns01.sdhd.hosting
  • ns02.sdhd.hosting
  • ns03.sdhd.hosting

Wanneer u alleen beschikt over een domeinregistratie bij SDHD Hosts, dan raden wij aan om onze standaard nameservers uit uw nameserver lijst te halen en onze overige nameservers te configureren voor uw domein. Wanneer u deze heeft ingesteld kunt u ook gebruik maken van ons DNS-beheerders paneel.

Onze overige nameservers zijn:

• ns11.sdhd.hosting
  • ns12.sdhd.hosting
  • ns13.sdhd.hosting

Heeft u vragen over dit onderwerp? Neem dan gerust contact op met onze technische support!

• Email, SSL